Producten
Referenties
ContactHOME

BSSG
Postbus 308
5050 AH Goirle

Tel: +31 (0) 13 530 3227
Fax: +31 (0) 13 530 3229

E-mail: info@bssg.nl
www.bssg.nl

Rabobank: 10.6270.540
K.v.K. nr: 12345678
BTW nr: NL 8148.45.733.B01

 

BSSG is een erkend bedrijf. Het bedrijf mag diverse keurmerken voeren waardoor de kwaliteit van de produkten en service gewaarborgt blijft. Onderstaand een overzicht van de keurmerkingen die BSSG mag voeren.

veb Het VEB is er om te spreken namens de beveiligers(installateurs). Wanneer je als bedrijf VEB erkend bent behoor je tot een groep beveiligers welke staan voor kwaliteit en veel ervaring hebben in het vakgebied. Om VEB erkend te worden moet je voldoen aan bepaalde eisen waardoor klanten weten dat ze met een vakman te doen hebben. Bedrijven die VEB erkend zijn worden eens per twee á drie jaar ook gecontroleerd door het R2B certificeringbureau. Dit doen ze om de kwaliteit van het keurmerk te garanderen. 

Het VEB is naast het officiële gedeelte ook een brancheorganisatie met een levendig ledenbestand. Twee maal per jaar is er een ledenvergadering met een hapje en een drankje waar kennis wordt uitgewisseld.

Volgens de verzekering is het zijn van VEB erkend of BORG erkend gelijkwaardig.


sei In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen(PKVW) is een initiatief van de politie om woninginbraak tegen te gaan. Wanneer je voldoende preventieve maatregelen hebt genomen om je huis te beveiligen kom je in aanmerking voor het keurmerk, en een leuke korting op de inboedelverzekering. Als installatiebedrijf moet je ook voldoen aan bepaalde eisen om PKVW erkend installateur te zijn. BSSG voldoet aan al deze eisen
.

 

logo cven b Centrum voor Beveiliging en Veiligheid

CB&V is een zelfstandige en onafhankelijke partij die op een servicegerichte en klantvriendelijke wijze inspectie- en certificatiediensten levert. De inspectie- en certificatiewerkzaamheden voor o.a. Politie Keurmerk Veilig Wonen en BORG worden direct vanuit de stichting uitgevoerd. 
De Stichting in 2004 is opgericht door SKH (Stichting Keuringsbureau Hout), SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) en SHR (Stichting Houtresearch) en richt zich voornamelijk op het onderwerp inbraakwerendheid en bouwkundige beveiliging.

CB&V is door de Raad voor Accreditatie op basis van de ISO/IEC 17020 geaccrediteerd als type A inspectieinstelling voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

 

 

 

beveiligingsscan